Balatonhenye

Balatonhenye polgármesterének rovata

Kovács Csaba Károly Balatonhenye polgármestereAmennyiben kérdése lenne a polgármesterhez, úgy ezen a fórumon ezt megteheti.A válasz a kérdés alatt lesz látható.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a nem ideillő, illetve a nem valós név és E-mail címmel ellátott kérdéseket töröljük. Az Ön E-mail címe nem jelenik meg a honlapon.

Várja kérdéseiket: Kovács Csaba Károly Balatonhenye polgármestere.Kérdezte: Balogh Tomi Kalandtúra vezető
2015-06-22 15:02:59 | # 2
Tisztelt Polgármester Úr 
 
tavaly novemberben írtam Önnek egy levelet, az Önkormányzat partnerségét kérve. Szeretném megkérdezni, hogy megkapta-e a levelemet és van-e mód arra, hogy a készülő könyv kapcsán bemutatkozzak Önnek, Önöknek. 
üdvözlettel balogh tomi 20-9257375
Kérdezte: Kende Lászlóné
2014-04-27 11:23:49 | # 1
Kedves Polgármester úr, Csaba! 
Nekem nem kérdésem lenne, hanem segítséget szeretnék kérni a falu végén megépült szennyvízátemelő miatt. A közgyűlésen, ahol erről szó volt kértem, kértük, hogy a tervet megnézhessük, de nem volt biztosított. Amikor megtudtuk, hogy ilyen közel épül, kértük, hogy ne ide, de azt mondták, hogy máshova nem lehet, ennek nem lesz szaga. Hát a Kossuth utca 1. sz alatt lakó Ilonka panaszkodott, hogy van. Arról nem is beszélve, hogy így értékcsökkentettek lettek szerintem az itt lévő házak. A segítséget abban kérem, hogy a csat. hálózat és az átemelő tervébe való betekintést legyen oly szíves számunkra biztosítani. Ahogy a vezetékek kiépítésére vonatkoznak védőtávolságok, szabványok, az átemelőre is. Bízom benne, hogy ezek a tervhez csatolva vannak. Kérném, hogy ennek a megtekintését is biztosítsa számunkra. Segítségét előre is köszönöm. Várom válaszát. Tisztelettel: Kende Lászlóné
Válaszolt: Kovács Csaba Károly polgármester
2014-04-28 21:52:48
Tisztelt Kende Lászlóné! 
Kérésének megfelelően, egy előre egyeztetett időpontban tudjuk biztosítani Önöknek a tervek és mellékleteik tanulmányozását. Kérem keressenek meg személyesen.  
Üdvözlettel: Kovács Csaba

Az Ön neve:

E-mail címe:

Kérdése:

Ellenőrző kód: