Balatonhenye

Balatonhenye Önkormányzatának vendégkönyve

Fontosnak tartjuk az Ön véleményét. Kérjük, írja meg nekünk balatonhenyei élményeit! Milyen Balatonhenye az Ön szemével? Várjuk javaslatait, ötleteit is! Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a nem ideillő, illetve anonim bejegyzéseket töröljük.Pintérnè Zsóka
2020-04-17 20:52:40 | # 13
Kedves Balatonhenyeiek! 
 
Mint Balatonhenye szülötte ma mèlységesen felháborodtam a reformàtus temetőben. Ki az, aki egy sír mellől földet visz el, ki az aki nem tiszteli màs nyughelyét és meggyalázza. 
Szégyen ès gyalàzat, és az is, hogy a faluban mivel most mindenki otthon van a levàgott nyesedèket kidobja a patak partjàra, hogy ne az Ő portájàt csúfítsa. Kedves ott èlők, tessèk vègre magukènak èrezni ezt a pici gyöngyszemet. Èvekig egy tipp-topp falut láttam, jó volt haza menni, most meg mintha megàllt volna az èlet! Van gazdája a falumnak? Hát csak remèlni tudom, hogy igen. Szívfájdító a lepusztulóban lévő 1933-ban épült volt református iskola épülete, ami Győző Molnár Sàra adományàból épült. Egy méltó emléket állítva ott lehetne a településnek Helytörtèneti Galériàja. Remèlem, hogy ebben még bábàskodhatom, hogy elfogadják a segítségemet. 
Sok jó egészsèget kívánok mindenkinek, tessék figyelni környezetünkre, az ott èlőkre és virágozni fog még egyszer Balatonhenye. Szívből kívànom, és remèlem, mert jó hazamenni!
Pintérné Zsóka
2019-02-20 13:19:10 | # 12
 
Kedves Balatonhenyeiek, kedves mindenki! 
Ismét bebizonyítottátok, hogy tehetséges és kedves pici falu vagytok. 
Gratulálok Nektek, örömmel olvastam a mai napon a VEOL-ban, hogy negyedmilliárdot nyert Balatonhenye és konzorciumai. 
Sok sikert és örülök, hogy Henyeinek vallhatom magam, büszke vagyok Rátok, és örömmel gondolok vissza minden egyes nap erre a pici falura. Jó még hazamenni, még akkor is, ha csak egy kedves jó baráthoz, de az otthon nekem mindig is Balatonhenye marad. 
Sok sikert nektek! 
Kállai Tibor
2017-08-21 13:01:14 | # 11
Balatonhenye , Elnézést Kérek ! 
 
Alaposabban tájékozódva honlapjukon, megtaláltam az aktuális híreket.
Kállai Tibor
2017-08-21 12:54:18 | # 10
Önöknél semmi sem történt 1917-ben?
Nagy Károly
2015-10-26 10:26:04 | # 9
Az Önök falujában is vállaljuk: Vizes, nedves, salétromos, penészes dohos épületek nyaralók pincék, szakszerű vízszigetelését! Garanciával. 
Hívjon bátran, hogy ne keljen minden évben evvel foglalkoznia! 
Nagy Károly 20-262-8311 
70-2105490
Kormos Györgyné Tóth Erzsébet
2015-08-16 16:07:40 | # 8
A visszaemlékezést azzal kezdeném,hogy a napokban elhunyt Virág Lajos tanítóbácsihoz nagy szeretet,tisztelet fűzte a családot! Tanított is bennünket!!Karcsi nevű gyermeke osztálytársam volt! Részvétem mindenkinek aki gyászolja Őt és Kedves feleségét Margit nénit, aki a világ legjobban főző iskolai konyháját vezette!!! Sok finom étel azóta is utánozhatatlan!! Apukám Tóth János juhász volt a faluba! 8-n vagyunk testvérek! Az én családom csak 2 évet lakott Balatonhenyén 1968-70-ig, de szívem egy darabja örökre ott maradt! 14 éves voltam ugye érthető?? Itt éltem meg az első szerelmet, amelyet ma is csodálatos emlékként őrzök!!Az egész falu egy nagy család volt!!Egymásra gondoskodás,figyelem volt!!A földrajzi elhelyezkedése szerencsés a falunak,mert nincs átmenő forgalom, így valóban a béke szigete!!Sok változás történt mióta elköltöztünk, de én örömmel látom azt is ami nem változott! Így egy kis időutazásban van részem!!Nagyon sok kedves emlék idéződik fel most bennem hosszan írhatnám,de azt hiszem egy látogatással tudnám erősíteni ezt a kötődésemet!!Szívesen mesélnék másoknak is a régi szép időkről!További sok sikert, összefogást és érték megőrzést kívánok, hogy még sokáig csodálhassuk ezt a békés kis falut! Dobogóról, a Séd patakról nem is beszéltem!!Hányszor megmásztuk naponta!! Ma meglátva óriás hegynek tűnik!!! Szívélyes üdvözletem küldöm az egész falunak, vezetésnek. Kormos Györgyné Tóth Erzsébet Budapestről
Liliom Gáborné
2015-03-16 15:53:09 | # 7
Elszármazott Balatonhenyei vagyok. Nekem rokonaim élnek és ott van eltemetve Édesapám és a nagymamám is. Már nagyonrég elköltöztünk Henyéből de úgy érzema szívem egy darabja ott maradt. Nézegetem a képeket és nagyon jó látni a falu milyen szépen fejlődik. Amikor csak tudok haza látogatok a rokonokhoz és a 94 éves nagypapámhoz. Én ezt a helyet úgy hívom,hogy a Nyugalom szigete. 
Lenne egy olyan kérésem,hogy lehetne-e tudni,hogy a Balatonhenye Anno képein kik vannak, mert lehet,hogy édesapám is rajta van akit sajnos korán megalt. Köszönettel! Szül. Név: Balogh Violetta
Somody Lajos
2015-01-23 22:39:15 | # 6
Elszármazott Balatonhenyei lévén, nagy örömmel látom,hogy kicsiny 
szülő falumban mennyire komolyan gondolják a közösségi élet erejét.A galéria képeit elnézve,nagyon örülök annak az összetartásnak ami a falu lakóit jellemzi.Lassan 30 éve élek  
máshol,de még mindig sokat gondolok a gyermek koromra.Közeli és távoli rokonaim is Henye-i földben pihennek,már csak ezért sem tudom feledni. 
Ezúton szeretnék gratulálni a falu lakóinak és vezetőinek, 
hogy lelkiismeretes munkájukkal gazdagítják Balatonhenye 
hírnevét és kultúráját! 
Tisztelettel egy volt Henye-i gyerek. 
Somody Lajos 
zsooka
2014-10-15 10:37:05 | # 5
Gratulálok Polgármester Úr a választási sikereidhez és jó munkát kívánok!
zsooka
2014-08-24 13:02:33 | # 4
http://buksza.postr.hu/melyik-a-legtehetosebb-balatoni-telepules 
Tessék elolvasni, és büszkének lenni!
mama
2014-08-21 18:07:08 | # 3
Szép város,szép hely!mama
Molnár Péter
2014-08-05 11:16:00 | # 2
Miért nem lehet elérni önöket telefonon ??? 
XXI századot írunk és nem veszik fel és, ha igen, akkor sípol durrog stb a telefonjuk !!
Pintérné Zsóka
2014-06-01 11:21:30 | # 1
Gratulálok! Annyira kedvesre és szépre sikerült a honlap, minden fontos információt tartalmaz. Emelem kalapom szerkesztője és a falu vezetése előtt. 
Ennyi, így kell ezt csinálni, egyszerűen, érthetően, és lényegre törően. Végre ez a kicsi csodás falu ÉL! 
Imádom, és ahogy telnek az évek, egyre jobban. Szóval még mindig jó hazamenni!  
Sok sikert és nagyon jó munkát kívánok Balatonhenye!  
Üdvözlettel és baráti öleléssel: 
Pintérné Zsóka- (szül.: Mészáros Erzsébet)

Az Ön neve:

E-mail címe:

Bejegyzés:

Ellenőrző kód: